praktijk MIK

Aanbod

Op dit moment ben ik bezig met een doorontwikkeling van mijn bedrijf en aanbod. Ik zal mij meer gaan richten op ontwikkeltrajecten voor professionals en managers. Ga meer spreken en delen voor een groter publiek en op deze wijze mensen verbinden en raken. 

Maar je hoeft niet te wachten tot ik ‘de vorm’ heb gevonden. Neem gerust contact met mij op. Samen een aanbod vormgeven dat bij jou, jouw bedrijf of organisatie past, is iets dat nu al kan!

In de individuele begeleiding die ik bied, richt ik me op mensen die los willen komen van belemmerende patronen en overtuigingen en die willen groeien en stappen durven zetten. Mensen die bereid zijn om te gaan voelen en ervaren en te ontdekken waar het bij hen écht over gaat. Vragen kunnen gaan over je persoonlijke ontwikkeling als mens, als professional. Managers in zorg en onderwijs begeleid ik graag in traumasensitief leidinggeven. 

Uiteraard worden ontwikkeltrajecten die te maken hebben met werk niet door de zorgverzekeraar vergoed. Mogelijk biedt je CAO ruimte hiervoor of is er een budget voor persoonlijke ontwikkeling. ZZP-ers kunnen de kosten van een ontwikkeltraject opvoeren in hun jaaropgave.

Individuele vragen waarvoor een verwijzing van de huisarts en een DSM classificatie nodig zijn, zijn op dit moment niet mogelijk binnen Praktijk Mik. 


Praktijk MiK

Milla de Kampenstraat 15
5248 AR Rosmalen

Je kunt per e-mail contact met mij opnemen via linda@praktijkmik.nl.